Per sopar i amb poques ganes de cuinar m’he fet un entrepà de salsitxes, amb pa amb tomàquet, i per acompanyar m’he obert un tomàquet (un Sant Joan) que he guarnit amb ceba confitada que tenia a la nevera, es tracta de ceba (Figueres), que poso, tallada a tires, amb sal a escórrer una o dues hores i que després amaneixo amb oli, pebre negre i pebre vermell dolç, deixant-ho amb aquesta marinada una bona estona (i uns quants dies a la nevera, si en sobra), el vi del Penedès habitual i un xic de formatge (Munster) de postres. I cap al Cafè, a fer-la petar una estona.
Basat en la idea de l'amic Jordi Romeu. Escriuré cada dia el que he menjat per sopar, amb recepta i foto si s'escau. No sempre els que ens dediquem a la cuina mengem plats exquisits, ben al contrari els nostres àpats casolans son sovint simples i pot ser bo que hom ho sàpiga i n'aprengui. Mengem be amb coses tradicionals i senzilles d'aquesta cuina nostra. Bon profit!
divendres, 9 de setembre del 2011
Antuvi aplecs, sopar fàcil poca cosa més.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada