Encara que la pluja ha estat testimonial aquí al poble,les temperatures han baixat força (ara mateix 17ºC) i calia fer una cosa calenta per sopar, una escudella barrejada era lo més adequat i el cos me la demanava. En l’olla he posat aigua, un bon raig d’oli del Bedorc, botifarres, blanca i negre, fetes a daus, ceba i api trinxats fins, miso i un poc de sal, un cop bullit una estona tot plegat l’arròs i els fideus de rigor i una patateta a daus petits. A taula una bona empolsinada de formatge (parmesà), el vi negre del país i de postres, un parell de figues, que s’havien salvat de la golafreria familiar.
Basat en la idea de l'amic Jordi Romeu. Escriuré cada dia el que he menjat per sopar, amb recepta i foto si s'escau. No sempre els que ens dediquem a la cuina mengem plats exquisits, ben al contrari els nostres àpats casolans son sovint simples i pot ser bo que hom ho sàpiga i n'aprengui. Mengem be amb coses tradicionals i senzilles d'aquesta cuina nostra. Bon profit!
dilluns, 19 de setembre del 2011
Diumenge tranquil, fred per fi i una bona escudella.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada