Cada cop son menys els tractors carregats de raïm, que es veuen per les carreteres del Penedès, la verema d’enguany és a les acaballes, molts cellers acabaran aquest cap de setmana l’entrada de raïm, haurem sobreviscut una verema més, un any més. Ja podem anar somniant en els vins que seran, en els vins d’aquesta anyada, que pel que sembla pot tenir qualitats altes, si més no en molts indrets.
Per sopar he recuperat un resta del fricandó de cap de vedella i botifarra de la setmana passada, que tenia congelat, he afegit aigua, pebre vermell, miso i julivert trinxat, desprès de bullir cinc minuts he afegit cigrons, ja cuits i ho he deixat uns deu minut fent xup-xup,han quedat força bons. També he preparat una amanida, més que res pel jovent de la casa: un llit de patates bullides, els seitons marinats de diumenge, rodanxes de cogombre agredolç i de ceba tendre, ou dur trinxat, amanit amb oli, sal, pebre negre i el macerat dels seitons, a voluntat s’hi han afegit olives farcides de pebrot. De postres una mica de formatge, blau alemany i unes figues, per beure un D.O. Catalunya de Garnatxa i Carinyena, que bec sovint, per que és un vi, amb una intensitat tànnica que s’adapta molt bé al meu cos.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada