dissabte, 24 de setembre del 2011

Festa major a Barcelona, no vegis.

Tocava baixar a ciutat, una festa major es una festa major, el primer a fer: comprar pel cap de setmana, que demà és festa i les botigues son tancades.  He fet el mos a casa, una truita, tan sols amb sal i pebre negre, muntada com entrepà amb pa de pagès, amb l’afegit d’una capa de salami.  Unes fruites de postres i un vinet de Ribera, que era a la nevera.
He sortit a veure com anava això de la festa i és clar, gent tota la que vulgueu, tanta que no era possible arribar al acte, fos el que fos, haig de confessar que no he vist res i no us puc informar del que hi havia.  He passat pel llocs habituals, La Palma. L’Ascensor, el Ginger.  En dies així sempre et trobaràs la gent que veus poc, molt freqüentment de fora ciutat, i això es positiu.  Es curiós ahir parlava de la tardor i avui en la nit ciutadana, la tardor no existeix.   Be, no em preocupa massa, la vida en realitat no és res més que el que ens va passant, i que no pari!!!.  
Per variar la informàtica es va posar en contra meva ahir nit i em va impedir posar el blog, com sempre dic,més val tard que mai.