Ara que ja em començava a millorar l’afonia, que tinc des de fa dies, aquest matí m’he llevat amb la cara inflada per un flemó, d’un queixal que fa dies que em molestava, en fi tractament d’antibiòtics, desinflamatoris i protectors d’estomac, tot un mal rollo, que espero no sigui massa llarg. Per precaució he preferit baixar a Barcelona, per si anava a més. Llògicament no tinc masses ganes d’escriure i si de dormir, la sessió d’acupuntura del Dani m’ajudarà força a aconseguir-ho.
Basat en la idea de l'amic Jordi Romeu. Escriuré cada dia el que he menjat per sopar, amb recepta i foto si s'escau. No sempre els que ens dediquem a la cuina mengem plats exquisits, ben al contrari els nostres àpats casolans son sovint simples i pot ser bo que hom ho sàpiga i n'aprengui. Mengem be amb coses tradicionals i senzilles d'aquesta cuina nostra. Bon profit!
dilluns, 12 de setembre del 2011
Mal de queixal, sopar adequat a la situació.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada