Poca gana per sopar, penseu que hi havia barra lliure... de beguda. Tampoc hi havia res fet a casa, he reincidit en els sanwich, ei! a la tarda en anar cap a casa he comprat un pa de motlle, integral i sense additius, m’han dit que el conservés a la nevar per aquest motiu. He sucat el pa amb tomàquet, oli d’oliva del Bedorc (de on si no) i meitat salmó fumat i meitat sardina salada en oli, una mica de vi i cap al ordinador a posar-vos tot això.
Basat en la idea de l'amic Jordi Romeu. Escriuré cada dia el que he menjat per sopar, amb recepta i foto si s'escau. No sempre els que ens dediquem a la cuina mengem plats exquisits, ben al contrari els nostres àpats casolans son sovint simples i pot ser bo que hom ho sàpiga i n'aprengui. Mengem be amb coses tradicionals i senzilles d'aquesta cuina nostra. Bon profit!
dimarts, 27 de setembre del 2011
Presentació de llibre, l’Ascensor, retrobades de gent.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada