divendres, 2 de setembre de 2011

De nou a ciutat, noticies de tomàquets i sopar a fora.

He baixat, després de força temps al poble, a Barcelona, com sempre m’agafa’t aquella sensació no gaire agradable de estar en el lloc equivocat, i és que la comparació amb el Bedorc es un exercici impossible.   He rebut noticies de la fira del tomàquet d’en Pep Salsetes, la Rosa Mª m’ha enviat el flyer, la fira es celebra dos dissabtes, el 3 i el 17 de Setembre, al Centre Cívic la Fàbrica, de Santa Eulalia de Ronçana , al Vallès naturalment, de 10 del matí a 8 del vespre, inclou mostra, venda, degustació i tallers varis, val la pena anar-hi. Podeu veure mes dades a Rururbal (cliqueu sobre aquest nom).
Cansat de la feina no he tingut ni esma de fer-me sopar,  un bany reparador, amb sals de l’Himàlaia i hem anat amb la Teresa a fer un mos al Heidelberg, el nostre predilecte del barri, amanidetes de cap de vedella i de carn fumada, panada de carn, una especialitat de la casa, que no es troba fàcilment, hamburguesa, la meva gerra de cervesa (Maximilian, de 500 cc), en fi un sopar en tota regla, que he rematat a casa amb un bon cafè, tot llegint una mica el meu nou ebook.