dijous, 8 de setembre del 2011

De nou la tranquil•litat del poble, avui si que he cuinat.


El matí era força fresc, però a migdia i tarda ha tornat la calor i les suades tot treballant, que de feina no en falta.  Els amics de 10sentits no paren de posar entrades a la seva web, la darrera parla del seu projecte enguany, quelcom elaborat amb Montònega, una altre varietat a recuperar.  Per altra banda si voleu veure els extraordinaris pastissos de la Laura, ho podeu fer al seu bloc regalices, us ho recomano.
 
Per sopar he preparat una crema de verdures (n’hi ha sempre un munt, que si no es gasten acaben a la bossa de deixalles, i no pot ser), un sofregit amb ceba, pebrot, tomàquet, amanit amb herbes de Provença, després albergínia, carbassó, mongeta tendre, patata, tot trossejat, vi ranci i miso, amb l’aigua corresponent a bullir mitja hora i a passar-la pel pimer, no hi he posat llet, però si un raig d’oli d’oliva al plat.  De segon uns ous remenats amb tomàquet, all picat fregit lleugerament en oli i tomàquet, pelat i trinxat, cal fer-lo, a foc suau, fins que caramel·litzi una mica.  Els ous batuts amb un poc de llet, sal, pebre i alfàbrega trinxada fina i a remenar fins que sigui quallat.  Me’l he menjat amb pa torrat fregat lleugerament d’all i amanit amb oli. Vi del Penedes i una mica de lectura (el ebook, Terry Pratchett) mentre sopava.

1 comentari:

Laura Selene ha dit...

El teu sopar em fa una mica de enveja però em sembla que a casa no les puc donar tantes verdures, jejejj. Gracies per el enllaç maco. Petons.