Avui Sant Corneli, patró del tractants en bous i bestiar de banya grossa, així com dels que treballaven la llet, ja que deien que va ser ell l’inventor dels formatges i la mantega. Per extensió, ja que tractava el tema de banyes, expliquen d’una capelleta, del barri gòtic de Barcelona, amb una imatge del sant, que en passar per davant un marit enganyat, el sant l’avisava, provocant-l’hi picor al front (la banya que volia sortir), es clar sempre hi havia babaus mirant en aquell indret, i diu que molts casats no hi volien passar mai.
Basat en la idea de l'amic Jordi Romeu. Escriuré cada dia el que he menjat per sopar, amb recepta i foto si s'escau. No sempre els que ens dediquem a la cuina mengem plats exquisits, ben al contrari els nostres àpats casolans son sovint simples i pot ser bo que hom ho sàpiga i n'aprengui. Mengem be amb coses tradicionals i senzilles d'aquesta cuina nostra. Bon profit!
dissabte, 17 de setembre del 2011
Molta feina durant el dia, sopar arreglat al poble.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada