Segons l’Amades i les tradicions clàssiques, la tardor va començar ahir, les formes de mesurar modernes ho xifren per demà al matí, que voleu fer-hi, son coses de la vida, jo em fixo més en la natura, que sap el que es fa, no com nosaltres i des de fa uns dies la boirina m’acompanya de bon matí i algunes vinyes, ja collides comencen a agafar els tons ocres que corresponen a questa època, estem a la tardor, l’aire refrescat de les nits (no pas a Barcelona que és un cul de sac) també va en aquest sentit. La tardor, l’època daurada dels gastrònoms, curulla de productes saborosos i llaminers ha obert la botiga, cal no perdre’s els bolets i la caça, per resumir-ho. Per mi és el moment de l’any en que, recordant en Josep Pla, més ens mengem el paisatge, si més no els seus colors.
Per sopar m’he fet una escudella d’arròs i fideus amb el brou de peix del darrer suquet, simplement bullint-los en el brou, al final he afegit algunes de les patates tallades petites, ha quedat realment gustosa i amb dos bons plats he fet el pes. Vi negre del país i unes galetes per acabar. I poca gresca que demà cal baixar a BCN, a Festa Major.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada