Per sopar m’he fet una escudella d’arròs i fideus amb el brou de peix del darrer suquet, simplement bullint-los en el brou, al final he afegit algunes de les patates tallades petites, ha quedat realment gustosa i amb dos bons plats he fet el pes. Vi negre del país i unes galetes per acabar. I poca gresca que demà cal baixar a BCN, a Festa Major.
Basat en la idea de l'amic Jordi Romeu. Escriuré cada dia el que he menjat per sopar, amb recepta i foto si s'escau. No sempre els que ens dediquem a la cuina mengem plats exquisits, ben al contrari els nostres àpats casolans son sovint simples i pot ser bo que hom ho sàpiga i n'aprengui. Mengem be amb coses tradicionals i senzilles d'aquesta cuina nostra. Bon profit!
dijous, 22 de setembre del 2011
De nou al poble, comença la tardor.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada