Avui he baixat a ciutat, ja som a l’època de nits càlides i amb aquesta humitat de Barcelona, un xic insuportables, que hi farem, tan sols és una nit. Repassant l’Amades, m’he adonat que el dia 17 se’m va passar per alt un sant dels rarets, però com que te a veure amb la teca el comento ara: sant Avi, que segons diuen era rei i cercant el benestar i la riquesa del seu poble els va ensenyar a conrear la terra i va ser qui va descobrir l’arada, que ell personalment feia servir. El veneraven doncs els pagesos. Sembla ser que llaurar era la única feina coneguda relacionada amb la reialesa i que el famós rei Wamba, dels visigots, va ser escollit rei perquè, complint els designis d’un oracle, van escollir el primer que van trobar llaurant amb una parella de bous.
Basat en la idea de l'amic Jordi Romeu. Escriuré cada dia el que he menjat per sopar, amb recepta i foto si s'escau. No sempre els que ens dediquem a la cuina mengem plats exquisits, ben al contrari els nostres àpats casolans son sovint simples i pot ser bo que hom ho sàpiga i n'aprengui. Mengem be amb coses tradicionals i senzilles d'aquesta cuina nostra. Bon profit!
dilluns, 20 de juny del 2011
Avui a BCN, xafogor com sempre i sopar arregladet.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada