Aquest matí hem anat, amb l’Angel, a veure en Pep Salsetes a la seva masia del Serrat de l’Ocata, un magnífic mirador sobre el Vallès. Teníem diversos temes que tractar (tots relacionats amb la cuina com podeu suposar) i el més immediat la Tastúlia del dia 27 de juny, en que farem un modest homenatge a Josep Mercader i en Pep ens cuinarà alguns dels seus plats emblemàtics. Com feia temps que no ens veiem i tots som molt xerraires, ens hem vist tots entorn la taula tastant una varietat d’enciam, que en Pep ha recuperat, procedent de Torroja de Segarra, realment saborós i gairebé dolç, tot seguit ha vingut un arròs mar i muntanya que hi cantaven els àngels, hi havia després, per qui en volia, conill, uns formatges del Montseny, excel·lents , cireres i braç de gitano, un veritable festí, que em culminat amb cafè i el aiguardent envellit en roure del celler d’en Pep. Sobretaula llarga i he marxat amb un planter de tomàquet de cor de bou, recuperació també, i que penso posar al pati a fer companyia a les altres tomaqueres, a veure si funciona.
Basat en la idea de l'amic Jordi Romeu. Escriuré cada dia el que he menjat per sopar, amb recepta i foto si s'escau. No sempre els que ens dediquem a la cuina mengem plats exquisits, ben al contrari els nostres àpats casolans son sovint simples i pot ser bo que hom ho sàpiga i n'aprengui. Mengem be amb coses tradicionals i senzilles d'aquesta cuina nostra. Bon profit!
dissabte, 18 de juny del 2011
Viatge al Vallès, un bon dinar i sopar al poble.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada