Per sopar m’he pres de primer un bol de la crema de porros d’ahir, però en aquest cas freda, amb els seus daus de pa fregit. De segon he fregit, amb oli en una paella, uns talls de carn magre i un cop rossos els he tret i he posat a ofegar la part verda d’un porro gran, trinxada ben fina, al cap d’una estona he posat de nou els talls de carn, pebrot escalivat (de pot, que havia sobrat de fer l’arròs del migdia) i un bon raig de vi blanc (Penedès). He deixat reduir el líquid i cap a taula, ha quedat excel·lent. I cap el Café, a fer la xerradeta, per no capficar-se en que demà es dilluns.
Basat en la idea de l'amic Jordi Romeu. Escriuré cada dia el que he menjat per sopar, amb recepta i foto si s'escau. No sempre els que ens dediquem a la cuina mengem plats exquisits, ben al contrari els nostres àpats casolans son sovint simples i pot ser bo que hom ho sàpiga i n'aprengui. Mengem be amb coses tradicionals i senzilles d'aquesta cuina nostra. Bon profit!
diumenge, 5 de juny del 2011
Noticia del Francolí i sopar a casa, encara al poble.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada