Per sopar calia alguna cosa lleugera i he picat una mica d’amanida i de cap de vedella en salpicon (ja sabeu que el faig posant el cap a daus amb ceba, pebrot, olives, trinxats fins i amanit amb herbes fresques, tàperes, oli, sal i pebre negre), per beure, amb aquesta calor he tirat de cervesa, que permet fer tragos llargs i refrescants.
Basat en la idea de l'amic Jordi Romeu. Escriuré cada dia el que he menjat per sopar, amb recepta i foto si s'escau. No sempre els que ens dediquem a la cuina mengem plats exquisits, ben al contrari els nostres àpats casolans son sovint simples i pot ser bo que hom ho sàpiga i n'aprengui. Mengem be amb coses tradicionals i senzilles d'aquesta cuina nostra. Bon profit!
dilluns, 27 de juny del 2011
Festa familiar i tornada a BCN.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada