El matí se’m ha anat entre cuinar el dinar i fer una escapada a Piera a comprar quatre cosses que faltaven. Per dinar he preparat uns Cigronets del Anoia, de primer un sofregit de ceba, all i una mica de concentrat de tomàquet, cap al final orenga, farigola i pebre vermell. Llavors aigua freda i els cigrons (prèviament remullats amb bicarbonat), quan eren quasi cuits he afegit espàrrecs verds i carbassó trossejats i unes mandonguilles fetes amb carn picada de vedella, sal, pebre, nou moscada, ou i molla de pa xopada en llet, enfarinades i fregides. He fet que quedés caldós, que el dia era fred i venia de gust menjar de cullera.
Per sopar he pres una crema de porro, el porro ofegat amb un poc de ceba, oli i mantega, desprès uns daus de patata, pebre, nou moscada, aigua i sal, un cop cuit passat pel pimer amb un raig de llet i servida amb uns daus de pa fregit. De segon uns panadons de tonyina, Simplement farcir les oblees amb una barreja de tonyina en oli, olives farcides, pebrot de llauna, ou dur i unes tàperes, un cop b en segellades fregides ben roses. Endevineu de on eren els formatges de postres..., el vi, segueixo fidel als Costers del Segre fins que s’acabi. Ha estat un pal de dia amb la pluja, ni tan sols he fet fotos del menjar, però us en poso una del Cafè per que veieu lo animat que pot arribar a ser el vespre d’un dissabte plujós de primavera.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada