El matí se’m ha anat entre cuinar el dinar i fer una escapada a Piera a comprar quatre cosses que faltaven. Per dinar he preparat uns Cigronets del Anoia, de primer un sofregit de ceba, all i una mica de concentrat de tomàquet, cap al final orenga, farigola i pebre vermell. Llavors aigua freda i els cigrons (prèviament remullats amb bicarbonat), quan eren quasi cuits he afegit espàrrecs verds i carbassó trossejats i unes mandonguilles fetes amb carn picada de vedella, sal, pebre, nou moscada, ou i molla de pa xopada en llet, enfarinades i fregides. He fet que quedés caldós, que el dia era fred i venia de gust menjar de cullera.
Basat en la idea de l'amic Jordi Romeu. Escriuré cada dia el que he menjat per sopar, amb recepta i foto si s'escau. No sempre els que ens dediquem a la cuina mengem plats exquisits, ben al contrari els nostres àpats casolans son sovint simples i pot ser bo que hom ho sàpiga i n'aprengui. Mengem be amb coses tradicionals i senzilles d'aquesta cuina nostra. Bon profit!
dissabte, 4 de juny del 2011
Un maleït dissabte de pluja, sopar a casa i poca cosa més.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada