Ja a casa, ho endevineu, si avui es dilluns... toca hamburguesa!. Poca conya avui, que vaig cansat, feta a la planxa, amb força oli (en realitat queda com fregida i està suportable) al girar-la un raig d’oloroso, entre dos llesques de pa, torrades per la cara exterior i untades per la interior amb la salsa del vitello tonnato d’ahir. Per entrant un bol de gaspatxo de pot que havia portat la Tere i per beure no he pogut resistir d’obrir una ampolla d’un vi negre, garnatxa i Carinyena, que a mi m’agrada força, de una gran empresa del Penedès, que m’he quedat parat, no porta cap denominació d’origen, i això em fa pensar que algú no està fent les coses bé.
Basat en la idea de l'amic Jordi Romeu. Escriuré cada dia el que he menjat per sopar, amb recepta i foto si s'escau. No sempre els que ens dediquem a la cuina mengem plats exquisits, ben al contrari els nostres àpats casolans son sovint simples i pot ser bo que hom ho sàpiga i n'aprengui. Mengem be amb coses tradicionals i senzilles d'aquesta cuina nostra. Bon profit!
dimarts, 28 de juny del 2011
BCN, Tastúlia perfecta, unes copes i sopar a casa fora d’hora.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada