divendres, 3 de juny de 2011

Mirant el temps i sopar a cassa, al poble.

Aquests dies de ara pluja, ara sol i si t’atrapo et mullo, propicien unes postes de sol interessants, aquesta de la foto l’he combinada amb una garnatxa negre, dolça, de la Terra Alta, amb un interessant regust de pega dolça.   Ha vingut la Teresa, que ja sabeu està amb el seu règim i jo, que no en faig, he decidit fer-me una escudella contundent, que la temperatura ha baixat així de cop uns deu graus.
He fet una variant de l’escudella de macarrons amb brou de cigrons que feia l’avia a casa,  en una olla amb un raig d’oli he sofregit ceba trinxada menuda, un cop feta he posat brou, que havia descongelat, uns tacos de botifarra negre i un grapat de cigrons de pot, en arrencar el bull he posat els macarrons i quan han estat cuits, ja fora del foc he afegit un ou batut amb formatge ratllat (emmental), un raig de llet, pebre negre i un xic de nou moscada, ben remenat,  que agafi consistència el brou i cap a taula en companyia del negre de Costers del Segre. De postres els formatges de la darrera excursió. I cap el Cafè, que avui és divendres i espero que estigui més animat que de costum.
.