Per sopar m’he preparat un puré, triturant amb el pimer: cigrons cuits, all, alfàbrega fresca, sal, pebre negre i oli. Al puré he afegit ceba, tomàquet, pebrot, cogombre tot trinxat finíssim i unes tàperes en vinagre amb una mica del seu suc. Posat al plat ho he decorat amb unes tiretes de pernil ibèric i l’he menjat acompanyat amb pa de vidre de cal Arseni, de S. Sadurní i vi negre (de la Vall del Cinca). Hem quedo amb el dubte de si aquest plat és una posta al dia del empedrat, afegint-hi una mica de tonyina o direm que és un humus a la catalana, tot posant-hi una mica d’oli de sèsam i suc de llimona . I cap al Cafè a veure que explica la colla, que avui es divendres i potser hi haurà més animació.
Basat en la idea de l'amic Jordi Romeu. Escriuré cada dia el que he menjat per sopar, amb recepta i foto si s'escau. No sempre els que ens dediquem a la cuina mengem plats exquisits, ben al contrari els nostres àpats casolans son sovint simples i pot ser bo que hom ho sàpiga i n'aprengui. Mengem be amb coses tradicionals i senzilles d'aquesta cuina nostra. Bon profit!
divendres, 17 de juny del 2011
Delícies del porc i sopar gairebé vegetarià.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada