El matí ha estat tranquil, amb tot i tenir gent a casa, per dinar aperitiu de restos d’ahir, tant sols he cuinat un bon arròs a la cassola, de carns i verdures, o sia poca feina. Tarda de migdiada i cap al tard han vingut en Joan i la Rosa Maria, en Marc i la Iolanda a fer uns vins amb una mica d’embotit i una bona xerrada.
Per sopar m’he preparat una sopa (que ja tenia el mono), a l’olla he sofregit ceba trinxada, all, concentrat de tomàquet i ja mig fet he afegit bull blanc i negre (cal reciclar els sobrants d’ahir), també trinxats i un raig de vi ranci, unes voltes més i he posat pa mig sec llescat per sopes, uns tombs i una mica d’orenga i farigola, mig got de vi negre i aigua suficient, mitja hora de bull i ha estat llesta. He tingut la precaució de fer-la a la tarda i m’he l’he menjat tèbia, que per molt que a les nits refresqui, segueix fent massa calor per menjar una sopa calenta. De segon un poc de terrina de tonyina d’ahir amb la seva salsa rosa acompanada d’amanida i cap avall amb un parell de copes de vi. I al Cafè, avui toca carajillo i ja veurem que més cau, que de fet tot just comença el cap de setmana.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada