El matí ha estat tranquil, amb tot i tenir gent a casa, per dinar aperitiu de restos d’ahir, tant sols he cuinat un bon arròs a la cassola, de carns i verdures, o sia poca feina. Tarda de migdiada i cap al tard han vingut en Joan i la Rosa Maria, en Marc i la Iolanda a fer uns vins amb una mica d’embotit i una bona xerrada.
Basat en la idea de l'amic Jordi Romeu. Escriuré cada dia el que he menjat per sopar, amb recepta i foto si s'escau. No sempre els que ens dediquem a la cuina mengem plats exquisits, ben al contrari els nostres àpats casolans son sovint simples i pot ser bo que hom ho sàpiga i n'aprengui. Mengem be amb coses tradicionals i senzilles d'aquesta cuina nostra. Bon profit!
divendres, 24 de juny del 2011
Dia de ressaca tranquil•la, de revetlla, bon menjar i bon beure.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada