Ha estat d’agrair un dia sec després de tanta mullena, el matí se’n ha anat tot fent la compra de cap de setmana a ple, a més amb aplec, a la Pineda del Bedorc, demà. El cas és que a la tarda ha vingut la resta de la família i ens hem entretingut tot netejant “l’after”, el bareto-celler que tinc a casa, per sota de la planta baixa i amb sortida al carrer, lloc de reunió moltes vegades per la colla d’amics, demà si som colla l’haurem de menester després del dinar.
Per sopar, l’Arnau i l’Alba, sopaven fora i hem quedat amb en Dani i l’Ana, la Gemma la Tere i jo, hem fet verdura de mongeta tendre (collida aquest matí, del hort de la Luci) i patates (Kànabec de cal Biel), simplement amanides amb l’oli de casa i seguit la pauta del Dani amb sal del Himàlaia. De segon he preparat un seitons molt senzills, ja venien obert i sense espina, en una safata de forn he posat oli, els seitons al damunt, un gotejat de vi blanc, sal i pebre negre, després ben espolsats amb pa ratllat i pel damunt una emulsió d’oli amb Marie Brizard i cebollí finíssimament trinxat. Al forn uns pocs minuts, just blanquejar i llavors un minut de grill ben fort, han quedat certament deliciosos. Vi negre del país, fruita (ah! les cireres i unes prunes mirambelle d’en Biel) i cap al Cafè que es dissabte i estarà animat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada