Ha estat d’agrair un dia sec després de tanta mullena, el matí se’n ha anat tot fent la compra de cap de setmana a ple, a més amb aplec, a la Pineda del Bedorc, demà. El cas és que a la tarda ha vingut la resta de la família i ens hem entretingut tot netejant “l’after”, el bareto-celler que tinc a casa, per sota de la planta baixa i amb sortida al carrer, lloc de reunió moltes vegades per la colla d’amics, demà si som colla l’haurem de menester després del dinar.
Basat en la idea de l'amic Jordi Romeu. Escriuré cada dia el que he menjat per sopar, amb recepta i foto si s'escau. No sempre els que ens dediquem a la cuina mengem plats exquisits, ben al contrari els nostres àpats casolans son sovint simples i pot ser bo que hom ho sàpiga i n'aprengui. Mengem be amb coses tradicionals i senzilles d'aquesta cuina nostra. Bon profit!
dissabte, 11 de juny del 2011
Per fi un dia sense pluja (toco fusta), sopar senzill i saborós.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada