Pel matí, compres a dojo, que demà hi ha dinar de família (serem 12), llarguíssimes cues al súper, el dinar fàcil, pasta amb una nova salsa que faig darrerament, és una variant de la salsa de Reus, que ve al Cuina Catalana de Veritat, o sia ceba, tomàquet, all, julivert, alfàbrega fresca, oli, sal, pebre negre i el formatge, que es pot posar a la salsa o al plat, es prepara directament al vas del pimer i cal posar-la a la pasta bullida i escorreguda, és una salsa de la família del pesto que va molt bé a l’estiu. La tarda de calor insuportable, gairebé un no podia ni endormiscar-se. M’he posat doncs a suar més, preparant la vedella rostida pel dinar de demà. Cap al tard la cervesa al Cafè, que ja corria una mica d’aire i m’ha reconciliat amb la vida.
Basat en la idea de l'amic Jordi Romeu. Escriuré cada dia el que he menjat per sopar, amb recepta i foto si s'escau. No sempre els que ens dediquem a la cuina mengem plats exquisits, ben al contrari els nostres àpats casolans son sovint simples i pot ser bo que hom ho sàpiga i n'aprengui. Mengem be amb coses tradicionals i senzilles d'aquesta cuina nostra. Bon profit!
dissabte, 25 de juny del 2011
Dia de compres, calor forta i poques ganes de res.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada