Pel matí, compres a dojo, que demà hi ha dinar de família (serem 12), llarguíssimes cues al súper, el dinar fàcil, pasta amb una nova salsa que faig darrerament, és una variant de la salsa de Reus, que ve al Cuina Catalana de Veritat, o sia ceba, tomàquet, all, julivert, alfàbrega fresca, oli, sal, pebre negre i el formatge, que es pot posar a la salsa o al plat, es prepara directament al vas del pimer i cal posar-la a la pasta bullida i escorreguda, és una salsa de la família del pesto que va molt bé a l’estiu. La tarda de calor insuportable, gairebé un no podia ni endormiscar-se. M’he posat doncs a suar més, preparant la vedella rostida pel dinar de demà. Cap al tard la cervesa al Cafè, que ja corria una mica d’aire i m’ha reconciliat amb la vida.
Per sopar, verdura de mongeta tendra i patata (la mongeta de l’hort de la Luci i patates kanabec del Biel), de segon acabar amb les restes, he fet un remenat d’ous amb la botifarra i bolets saltejats que encara quedavan, que no s’ha de llençar res i que ha quedat de primera. I cap al Cafè de nou, a refrescar-me a la terrassa, per dins i per fora.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada