He arribat tard a casa, sort que ahir havia cuinat(previsora, que no miraculosament) unes llenties, cap de costella de vedella ben torrat amb oli a l’olla mateix, una mica de ceba, pebrot verd i tomàquet ofegats a continuació, aigua i les llenties que vaig comprar dissabte a la parada d’en Tomàs, tres quarts de cocció, posar la sal i llestos. Les llenties eren realment bones, a més d’ecològiques , amb el negre del Penedès d’aquests dies la cosa ha estat rodona.
Basat en la idea de l'amic Jordi Romeu. Escriuré cada dia el que he menjat per sopar, amb recepta i foto si s'escau. No sempre els que ens dediquem a la cuina mengem plats exquisits, ben al contrari els nostres àpats casolans son sovint simples i pot ser bo que hom ho sàpiga i n'aprengui. Mengem be amb coses tradicionals i senzilles d'aquesta cuina nostra. Bon profit!
divendres, 19 d’agost del 2011
Alguns tomàquets encara, llegenda catalana, sopar de cullera.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada