Avui és Sant Hipolit, patró dels terrissers catalans, en les seves tres branques: ollers, escudellers i gerrers, aquests estris que ara semblen una mica passats de moda, eren pràcticament els únics que es feien servir, antuvi, a les cuines i cases. L’ importància d’aquests oficis era doncs molt alta. Mati de compres i tarda de sofà, que no em trobava gaire bé de la panxa, el meu arròs bullit habitual en aquests casos, per dinar i una sessió d’acupuntura d’en Dani, m’ha deixat en condicions de sopar una mica, però sense passar-me.
Basat en la idea de l'amic Jordi Romeu. Escriuré cada dia el que he menjat per sopar, amb recepta i foto si s'escau. No sempre els que ens dediquem a la cuina mengem plats exquisits, ben al contrari els nostres àpats casolans son sovint simples i pot ser bo que hom ho sàpiga i n'aprengui. Mengem be amb coses tradicionals i senzilles d'aquesta cuina nostra. Bon profit!
diumenge, 14 d’agost del 2011
Va de terrissaires el dia i sopar a casa.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada