Com estàvem la Teresa i jo sols, hem tirat de gaspatxo de pot, que quedava a la nevera, i de segon unes botifarres especials, que hem comprat a Cal Miqueló, de Sant Sadurní, una era de ceba i Brie i l’altre d’escalivada i Brie. Les he menjat amb pa amb tomàquet. De postres una mica de Gorgonzola, també de Cal Miqueló que sempre el tenen al seu punt òptim. Un ull de Llebre del país per fer baixar i cap al Cafè a fer-la petar amb els amics.
Basat en la idea de l'amic Jordi Romeu. Escriuré cada dia el que he menjat per sopar, amb recepta i foto si s'escau. No sempre els que ens dediquem a la cuina mengem plats exquisits, ben al contrari els nostres àpats casolans son sovint simples i pot ser bo que hom ho sàpiga i n'aprengui. Mengem be amb coses tradicionals i senzilles d'aquesta cuina nostra. Bon profit!
dissabte, 20 d’agost del 2011
Sant Magí i per fi divendres.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada