Avui sant Bartomeu, el consigno per ser patró dels carnissers, que antuvi no eren tinguts en bona estima per la gent benestant, ja que podia arribar el cas en que haguessin de fer de botxins. El dia ha estat dur per la feina i la calor, que encara no ens deixa, per això tenia ganes de menjar quelcom agradable per sopar.
He preparat un arròs caldós, a la cassola he posat en oli un all sencer, que he retirat un cop daurat, amb l’oli ben calent he posat sípia trossejada petita i en ser un xic feta, he afegit ceba, pebrot verd i l’all reservat, trinxat, a mig fer el sofregit: tomàquet trinxat i un parell de cullerades de Marie Brizard, passat lo suficient el sofregit, una mica d’aigua i brou de peix (que tenia congelat) i en bullir el conjunt l’arròs suficient per que quedés caldós al final. Ha quedat exquisit, per esperar-lo he fregit uns bunyols de bacallà de cal Miqueló. De postres hem tirat de formatges varis, que tenim un bon assortit tot d’una, el vi, un negre reserva, envellit de debò en bota, un vi que no entraria a les normes Parker, per l’aspror dels tanins i que a mi m’encanta.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada