Avui sant Bartomeu, el consigno per ser patró dels carnissers, que antuvi no eren tinguts en bona estima per la gent benestant, ja que podia arribar el cas en que haguessin de fer de botxins. El dia ha estat dur per la feina i la calor, que encara no ens deixa, per això tenia ganes de menjar quelcom agradable per sopar.
Basat en la idea de l'amic Jordi Romeu. Escriuré cada dia el que he menjat per sopar, amb recepta i foto si s'escau. No sempre els que ens dediquem a la cuina mengem plats exquisits, ben al contrari els nostres àpats casolans son sovint simples i pot ser bo que hom ho sàpiga i n'aprengui. Mengem be amb coses tradicionals i senzilles d'aquesta cuina nostra. Bon profit!
dijous, 25 d’agost del 2011
Continua l’humida calor, un sopar fàcil, i una estona de Cafè.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada