dilluns, 15 d’agost de 2011

Avui diumenge, bon dinar i sopar aviat pel Barça.

El sant del dia: sant Aeci, tant desconegut que l’Amades sols l’hi dedica 13 mots, sembla que era el quart bisbe de la ciutat de Barcelona.  En fi, m’he llevat força restablert de salut i encara que sense passar-me he fet vida normal.  Per dinar desprès de l’aperitiu que incloïa un tàrtar de tonyina salada (els ganyims de Falset, dessalats, trinxats fins a ganivet i adobats amb ceba, olives, cogombres en vinagre i oli abundant, servits sobre torradetes), com entrant un rotllo de pasta filo amb samfaina, el plat de carn, un rostit de vedella,de postres síndria i galetes varies que varem portar del Montsant, acompanyant el tast de la confitura de mores d’esbarzer, que aquest matí hem preparat amb en Dani.
Sopar de restes, he menjat un bol de crema d’api, freda, amb afegit de crema de llet, que estava força bé.  També he picat una mica de trinxat amb allets que ha preparat la Teresa amb la resta de verdures d’ahir, altres han menjat gaspatxo i els rotllets sobrants del migdia.  De segon els panadons que havíem congelat fa poc, que agraden a tots.  M’he permès, avui sí , de beure una mica de vi negre del Penedès.  I ràpid a veure el Barça al Cafè, força animat de gent, el resultat del partit a la vista del arbitratge i amb el partit de tornada per davant, ha estat tot un èxit, Visca el Barça!.