El sant del dia: sant Aeci, tant desconegut que l’Amades sols l’hi dedica 13 mots, sembla que era el quart bisbe de la ciutat de Barcelona. En fi, m’he llevat força restablert de salut i encara que sense passar-me he fet vida normal. Per dinar desprès de l’aperitiu que incloïa un tàrtar de tonyina salada (els ganyims de Falset, dessalats, trinxats fins a ganivet i adobats amb ceba, olives, cogombres en vinagre i oli abundant, servits sobre torradetes), com entrant un rotllo de pasta filo amb samfaina, el plat de carn, un rostit de vedella,de postres síndria i galetes varies que varem portar del Montsant, acompanyant el tast de la confitura de mores d’esbarzer, que aquest matí hem preparat amb en Dani.
Basat en la idea de l'amic Jordi Romeu. Escriuré cada dia el que he menjat per sopar, amb recepta i foto si s'escau. No sempre els que ens dediquem a la cuina mengem plats exquisits, ben al contrari els nostres àpats casolans son sovint simples i pot ser bo que hom ho sàpiga i n'aprengui. Mengem be amb coses tradicionals i senzilles d'aquesta cuina nostra. Bon profit!
dilluns, 15 d’agost del 2011
Avui diumenge, bon dinar i sopar aviat pel Barça.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada