Per sopar hem anat convidats a la barbacoa d’en Jordi, hem portat amanida de les de la Tere i vi (negre de la vall del Cinca), i com tothom ha aportat quelcom hi havia formatges (Camembert), mongetes saltejades, sobrassada, allioli, pa amb tomàquet, i les glorioses botifarres de Cal Sala, d’Hostalets de Pierola, fetes a la brasa, cosa fina. Coques de postres, cava, cafès, i el deliciós te a la menta d’en Jordi, amb tot això i molta gresca i xerrera (jo no, que encara estic afònic) hem estat a punt per anar al ball, hem ballat com cada any, amb la Teresa el ball del fanalet, un clàssic de casa, que convé fer durar. I a dormir amb moltes ganes.
Basat en la idea de l'amic Jordi Romeu. Escriuré cada dia el que he menjat per sopar, amb recepta i foto si s'escau. No sempre els que ens dediquem a la cuina mengem plats exquisits, ben al contrari els nostres àpats casolans son sovint simples i pot ser bo que hom ho sàpiga i n'aprengui. Mengem be amb coses tradicionals i senzilles d'aquesta cuina nostra. Bon profit!
diumenge, 28 d’agost del 2011
Continua la Festa Major, sopar convidat i ball.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada