Per dinar hem fet bona teca, que és festa major, de primer una amanida de patates, amb rodanxetes de ceba i de pebrot verd, ou dur, la clara trinxada i el rovell per la salsa, junt amb tomàquet, all, alfàbrega, sal, pebre negre i oli abundant, pel damunt de tot uns bocins, generosos, de salmó fumat. De segon un xai a la provençal, formatges i meló de postres.
Per sopar hem anat convidats a la barbacoa d’en Jordi, hem portat amanida de les de la Tere i vi (negre de la vall del Cinca), i com tothom ha aportat quelcom hi havia formatges (Camembert), mongetes saltejades, sobrassada, allioli, pa amb tomàquet, i les glorioses botifarres de Cal Sala, d’Hostalets de Pierola, fetes a la brasa, cosa fina. Coques de postres, cava, cafès, i el deliciós te a la menta d’en Jordi, amb tot això i molta gresca i xerrera (jo no, que encara estic afònic) hem estat a punt per anar al ball, hem ballat com cada any, amb la Teresa el ball del fanalet, un clàssic de casa, que convé fer durar. I a dormir amb moltes ganes.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada