Hem anat al matí, fins a l’Ampolla, on comença el Delta, a veure en Marc i la Iolanda, haviem quedat amb ells, que son allà d’estiueig, per anar a dinar. La cosa ha començat amb una volteta amb la barca d’en Marc, que corria força, era còmoda i ens ha permès de veure la costa fins al Cap Roig i cap al far de la punta del fangar, en fi una volteta agradable que ens ha obert la gana i hem començat a un xiringuito del poble, amb xapadillo d’anguila, croquetes, seitons en vinagre. Llavors hem marxat cap al restaurant que era la fita del dia el: Vascos, al començament de la Platja de la Marquesa. Un dinar cabal, una mariscada per picar (us poso la foto, que era preciosa), després una paella, vi blanc, en fi em quedat tips.
De tota manera ja teníem el cuquet del marisc i a la tarda abans de fer la remullada a la platja de Cap Roig, hem passat per la peixateria i el super, el sopar ha consistit en ostres obertes, navalles a la planxa, cloïsses amb salsa (un sofregit de ceba en oli, fet directament a l’olla, una mica de pebre i vi blanc i en bullir les cloïsses fins que s’obrin, cal tapar l’olla per un bon resultat i sacsejar de tan en tant, un blanc de Muscat d’Alexandria i Gewürztraminer, fresquet que ha estat una delícia, amanida que ha preparat la Teresa i desprès xerrada de terrassa, amb els gintònics que ha preparat en Marc, acompanyats també de na Mercè i en David, perquè com ja deveu suposar ens han convençut per quedar-nos a dormir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada