Hem anat al matí, fins a l’Ampolla, on comença el Delta, a veure en Marc i la Iolanda, haviem quedat amb ells, que son allà d’estiueig, per anar a dinar. La cosa ha començat amb una volteta amb la barca d’en Marc, que corria força, era còmoda i ens ha permès de veure la costa fins al Cap Roig i cap al far de la punta del fangar, en fi una volteta agradable que ens ha obert la gana i hem començat a un xiringuito del poble, amb xapadillo d’anguila, croquetes, seitons en vinagre. Llavors hem marxat cap al restaurant que era la fita del dia el: Vascos, al començament de la Platja de la Marquesa. Un dinar cabal, una mariscada per picar (us poso la foto, que era preciosa), després una paella, vi blanc, en fi em quedat tips.
Basat en la idea de l'amic Jordi Romeu. Escriuré cada dia el que he menjat per sopar, amb recepta i foto si s'escau. No sempre els que ens dediquem a la cuina mengem plats exquisits, ben al contrari els nostres àpats casolans son sovint simples i pot ser bo que hom ho sàpiga i n'aprengui. Mengem be amb coses tradicionals i senzilles d'aquesta cuina nostra. Bon profit!
dijous, 11 d’agost del 2011
Excursió fins al Delta, que ha estat mes llarga del que esperàvem.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada