Per sopar he fet una crema de porros, ofegant en oli i mantega un poc de ceba i porro abundant trinxat tot plegat, en ser tou, afegir aigua suficient i les patates trossejades. En passar-ho pel pimer una mica de crema de llet i per variar, uns bons grapats de formatge ratllat. De segon he preparat pizza, que l’Arnau i l’Alba encara son de vacances al poble i els hi encanta. Primer he preparat la massa de pa com de costum (farina, aigua, sal, llevat i un raig d’oli) i mentre pujava un xic, he tallat els ingredients. Escampada la massa en la safata de forn he anat posant: orenga, carn picada de vedella, ceba trinxada, rodelles fines de tomàquet, pebrot verd a tires fines, rodanxes amples d’albergínia, empolsinat de sal i generosament de formatge (mozzarella i emmental), ben ruixada d’oli, cap al forn (si fa o no fa mitja hora) i cap a taula, ben daurada.
Basat en la idea de l'amic Jordi Romeu. Escriuré cada dia el que he menjat per sopar, amb recepta i foto si s'escau. No sempre els que ens dediquem a la cuina mengem plats exquisits, ben al contrari els nostres àpats casolans son sovint simples i pot ser bo que hom ho sàpiga i n'aprengui. Mengem be amb coses tradicionals i senzilles d'aquesta cuina nostra. Bon profit!
dimecres, 31 d’agost del 2011
Continua forta la verema, sopar de pizza, feta a casa.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada