He dormit fins tard, que el cos m’ho demanava, la cerveseta al bar i la xerrada amb els amics, per dinar un bon aperitiu i un arròs a la milanesa amb cecina de vaca i bolets (congelats), cal fer el sofregit amb ceba, la cecina i finalment els bolets variats, en oli i mantega. Donar uns tombs a l’arròs i afegir l’aigua i una picada d’all i safrà. En ser cuit mantega i formatge (emmental) i cap a taula. El dia ha passat sense pena ni gloria, mitja migdiada i sessió d’acupuntura (que m’ha fet el Dani) per acabar de posar ordre a l’afonia que m’ha donat la llauna aquests dies i que encara no està del tot resolta.
Per sopar calia anar a la pista, que hi havia pa amb tomàquet, embotits i formatge per tots, el sopar bingo que cada any clou la festa major, junt amb un esplèndid castell de focs, certament impressionant e inesperat, pel fet de ser un poble petit i amb un baix pressupost per aquestes coses. Com de costum no he cantat cap bingo i a dormir, que demà cal estar en forma, que la verema continua i la feina va a més.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada