He baixat a ciutat, que havia de dur oli del Bedorc a la Nebras, he plegat tard de treballr i poca feina per sopar, ja més bé del queixal, avui he començat a mastegar una mica, m’he preparat un entrepà de pa de motllo (sense crosta) amb pernil dolç abundant, el pa ben untat d’oli i sofregit de tomàquet que he trobat a la nevera, aigua i un cafè amb llet en que he sucat una altre llesca de pa, aquest cop untada amb melmelada de taronja.
Al barri he saludat a la Jan i en Pep del Ginger, m`he atrevit amb una cervesa, i en seguir la ronda pel barri, les novetats: l’Angel de l’Ascensor ja ha publicat el seu nou llibre de bars, ja en parlaré amb detall cap a fi de mes, que farà la presentació oficial. La segona sorpresa ha estat que la Judith i l’Albert, de La Palma se’n han anat a viure a Oix (a la Garrotxa), poble que em porta records culinaris importants, segueixen venint a Barcelona a treballar però, com és obvi, viuen molt més tranquils i en un entorn molt més suggerent.
1 comentari:
Me alegra tu recuperació, hey fes li un peto a la Nebras. Petons.
Publica un comentari a l'entrada