diumenge, 25 de setembre del 2011

Segueix la festa major.

Matí de son endarrerida, dissabte festiu, m’he llevat tard i la resta del matí se’n ha anat en preparar el dinar (avui tocaven macarrons gratinats).  A la tarda hem sortit per anar a la mostra de vins del Moll de la Fusta , amb la Rosa Maria i en Joan, unes magnífiques copes Riedel i un tast ben organitzat, amb els cellers agrupats per denominacions d’origen, tant sols podien generar un gaudi, tranquil i correcte. Després unes cerveses per canviar de tema, a la Palma, que avui tenia taules al carrer, un ambient sensacional i uns quants coneguts del barri que han anat passant. 

 El sopar ha estat un frankfurt, amb un pa més que correcte, al Haití, del carrer Jaume I, un bar de barri de tota la vida, que ha sobreviscut a les noves modes i la invasió xinesa, segueixen amb lo seu i tenen justa fama les seves croquetes, encara que avui amb tot el festival al voltant, no n’hi havia (“fins dilluns al matí”, ens ha dit la senyora de la casa), la cerveseta per acompanyar i ràpid a veure l’espectacle de imatge i so de la plaça Sant Jaume, realment excel·lent i màgic com sempre.  El cafè ja a casa, veien la gloria del Barça, que avui ens ha deixat el cos com cal. 

2 comentaris:

Jordi ha dit...

Bona tarda Pere!

Vaig comprar el teu llibre fa unes setmanes i m'ho estic passant teta! M'hi passo hores a la cuina...

Et volia fer una consulta: Saps on puc aconseguir carns de caça de qualitat? Ara quan comenci la temporada m'agradaria aprendre a cuinar-la i no se on puc comprar-ne.

Gràcies i una salutació.

Jordi Musoy

Anònim ha dit...

Gracies pel teu comentari, m'alegra saber que gaudeixes amb tota aquesta historia de la cuina de casa nostre. Pel que fa a les carns de caça, jo acostumo a comprar-les a Avinova, una empresa gran amb parada a la Boqueria, suposo que no et costarà trobar-la. Coneix-ho fa temps en Salvador, el propietari, que és una enciclopèdia dels temes de carns i altres coses. Ell acostuma a orientar-me bé en el que compro, te molta varietat i pot aconseguir més coses de les que hi ha a la botiga. Que ho passis be cuinant els plats de tardor. PERE SANS