dijous, 21 d’octubre del 2010

Barcelona, Barça i sopar de recursos.


He sortit a la tarda, primer a la llibreria Catalonia, presentació de Comanegra, desprès al Pipa Club, “montaditos” i cervesa, i la primera part del Barça.  Mes tranquil he anat a veure com acabava el partit al Tales, content ja amb la victòria una copa de vi,ràpida, al Ginger, conversa com sempre amb la Jan, en Pep, i en Joan.  I cap a casa a sopar.
Era tard i no hi havia res fet, i he preparat una sopa d’emergència.  He recordat una sopa que feia l’avia, simplement fregint uns fideus fins amb mantega i bullint-los en aigua i sal.  He posat doncs oli i mantega en un cassó i he enrossit  un grapat de fideus fins, en ser ben rossos, he posat aigua, miso, unes fulles d’api trinxades fines i un polsim de pebre i nou moscada. En deu minuts els fideus eren cuits i posats al bol ( a casa els bols de sopa son de mes de mig litre), he posat al damunt un rovell d’ou cru i ja a taula una bona espolsada amb formatge ratllat i tot ben remenat. Amb això i una copa de vi negre ja he quedat satisfet, avui el dinar ha estat abundant i no tenia massa gana.