De bon matí (es un dir en realitat devien ser les 10) darrera compra a la Boqueria, he aprofitat per desitjar bon Nadal a en Petràs i en Salvador (de Avinova, el meu proveïdor habitual d’aviram i similars). A casa he preparat la terrina de cua de bou , al vi negre, que farà demà de carn d’olla, acompanyada d’amanida. També he preparat les pastes salades per demà.
El sopar de Nit Bona era a casa de la Judit i l’Albert (de la Bodega la Palma), amb el grup d’habituals d’aquesta festa. Un sopar d’aquells interminables (unes tres hores), hi havia de tot, anàvem fent tastets: pernil ibèric, escopinyes fresques, escamarlans, calamarsets. Foie “poelé”, per la Jan, fantàstic, terrina de llamàntol de la Judit exquisida, salmó fumat amb mantega de romesco i ou filat (mania exclusiva de la Judit, a la que ens apuntem tots). Formatges (torta de la Serena inclòs), pastis de poma. I el s vins blancs del Penedès, de Costers del Segre i d’Alella, negres de l’Empordà i el Penedès, de Bordeus i La Borgonya, de la Ribera de Duero. Cava d’una gran marca, i un rom cubà diferent. La gloria era, però, un deliciós whisky, un Islay de deu anys, que tenia tot el mar al seu cos. I a dormir tot seguit, que demà hi ha molta feina, dinar de família per 18, que es diu de seguida.
1 comentari:
BON NADAL PERE I FAMILIA!
Publica un comentari a l'entrada