De molt bon matí a la Boqueria a encarregar un parell de coses per les festes, després a treballar. El dia ha estat de nou boirós i plujós, encara sort que he treballat no mes fins a migdia, que a ciutat no es nota tant el mal temps, a la tarda he optat per fer les primeres compres de cara als àpats d’aquests dies, coses bàsiques i sense problemes de conservació. Demà començarem amb les coccions, i preparacions, en un crescendo, que culmina el dia de Nadal, en fi que m’espera una bona feinada com sempre.
Cap al tard he anat al Pipa Club, a fumar una pipa relaxada i una xerrada amb els tertulians habituals, hem estat mirant a TV3 un reportatge sobre el conegut mestre pipaire d’Amer, que ve de tant en tant pel club, les seves pipes artesanals son conegudes arreu del mon. M’ha sorprès que a les portes de les estúpides prohibicions pels fumadors, la televisió del país faci aquest tipus de entrevistes. He anat a fer el mos al Vascónia, croquetes, tigres i demes com sempre i uns calamarsets farcits força bons, amb el Rioja de costum. Una estoneta al Ascensor, amb una bona xerrada de cuina amb l’Ana i la Leire, que ha comentat que el seu pare criava cavalls a Navarra, i els duia a BCN, al escorxador, per abastir algunes carnisseries especialitzades aquí a Catalunya (si mes no es veu que estant força ben criats). Fi de nit al Ginger, amb la Jan preocupada pel impacte de la llei antitabac sobre el seu negoci.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada