He aprofitat la tranquil·litat de S. Jaume Sesoliveres, per dormir a pleret aquest matí i després d’una passada ràpida per la casa del Bedorc, a recollir algunes ampolles que necessitava per Nadal, he baixat a Barcelona al migdia. La Teresa m’ha arrossegat a anar de compres per la tarda i a mi això sempre em cansa.
Per sopar he preparat pèsols i patates ofegades a la farigola. En una cassola d’aquestes negres de fosa (era una de les compres de la tarda) he posat oli i he fet sofregir un xic: ceba tendre, porro, all tendre, pastanaga tot ben trinxat, un manat de farigola i un bocí de pell de taronja, després he afegit els pèsols i les patates tallades a daus petits, així com un raig de conyac i un poc d’aigua. Amb 15 minuts de cocció ha estat enllestit. De segon tocava hamburguesa, i com que no hem fa massa el pes l’he aplanada be i l’he ruixat amb salsa teriyaki, ben cuita en una paella amb oli, un cop posada al plat, l’he ruixada amb una julivertada feta amb oli d’oliva, oli de nous, julivert i cebollí, tot ben triturat amb el pimer . Negre encara de la Terra Alta i uns bocins de torró, que ja els hem encetat, han deïtat la cosa vista per sentencia. Cap a dormir, que demà toca matinar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada