Al matí he fet cap al Vallès, a Can Joanet, el mas d’en Pep Salseta al Serrat de l’Ocata, tenim un treball entre mans i hi hem dedicat unes hores del matí. Per dinar ha preparat un plat Sicilià, macarrons amb bròquil, que era dels de Santa Teresa (morat) i que hem anat a collir al seu hort. Els macarrons es couen en l’aigua de bullir el bròquil i s’adoben amb una salsa amb all i anxoves, panses i pinyons, desprès es fan capes de macarrons i bròquil en una safata i es gratina amb formatge. Me’ls he menjat molt a gust, així com la resta, ja que en aquesta casa la matèria prima si no es pròpia ha estat molt ben escollida, hem begut un vi blanc d’un amic seu, d’allà a Almeria, francament interessant.
Al vespre a casa hem acabat amb tots els restos de les festes, gairebé ningú no ha menjat igual, però hem aconseguit realment buidar la nevera (uff!). Jo m’he preparat una sopa de peix i arròs, amb brou de peix que tenia congelat i una cua de rap i el seu suc, sobrant del sopar d’ahir. De segon m’he fet un simple i clàssic bikini, amb la excepció de fer-lo amb oli d’oliva en lloc de mantega. Ha caigut també el que quedava de l’ampolla de Rioja i demà: a un altre cosa.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada