Dia tranquil, matí de compres, pel dinar i alguna cara a Nadal. El dinar de família, aperitiu, plat doble de rissotto de verdures i saltejat de rovellons i botifarra(encara hi ha rovellons, i de Berga, saborosos). A la tarda he preparat la quiche per dur al Pipa Club, ja que es costum, quan hi ha partit del Barça, que els assistents portin quelcom per sopar i ho consumeixin de forma comunitària.
Per fer la quiche he preparat la pasta brisa que ja os vaig comentar faig servir per les pastes salades i que ve en llibre de cuina catalana, amb ella he folrat el motlle. El farciment un ofegat de cansalada en mantega de vaca i porros trinxats, amb un xic de conyac tipus francès, que he barrejat un cop ben fet, amb ous batuts amb crema de llet, formatge Emmental, pebre i nou moscada i amb això he farcit la massa ben posada en un motllo de quiche. Si fa o no fa, mitja hora de forn suau i la cosa feta. L’Angel ha portat un formatge manxego excel·lent i a mes hi havia torró de l’Anna i altres coses. En fi una “maneta” gloriosa i ben acompanyada. He passat després pel Ginger, i també pel Ascensor, on el fi de festa ha estat de ball, amb l’Ana i la Leire, que sempre estan disposades a la marxa, tot i llevar-se d’hora demà, per anar a treballar (botiga d’alta costura, a mes). En fi un dia rodó, tenint en compte que començo vacances.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada