Per sopar, l’obsessió de la temporada, eliminar restes, que les neveres estan massa plenes. La crema de remolatxa d’ahir, avui freda i amb el seu pesto, no estava mal. De segon la carn rostida a la mostassa de diumenge, acompanyada amb els tomàquets de S. Joan i del Pare Benet, del David (amb oli i sal, és clar) i una altre cosa molt senzilla i gustosa: en la safata de forn, untada d’oli, rodanxes de carbassó, ben amanides amb pesto i cobertes de formatge ratllat, al forn a la part baixa, amb el grill a tot drap, en la que el formatge es rosset, cal apagar el forn. Desprès he anat a fer postres, cafè i copes i més copes al terreny d’en Jordi, que estrenava barbacoa (com podeu imaginar no hi he anat a sopar per raons de família), us poso la foto de les acaballes de la festa, absolutament gloriosa, que a mi el que m’agrada de veritat son les decadències. Basat en la idea de l'amic Jordi Romeu. Escriuré cada dia el que he menjat per sopar, amb recepta i foto si s'escau. No sempre els que ens dediquem a la cuina mengem plats exquisits, ben al contrari els nostres àpats casolans son sovint simples i pot ser bo que hom ho sàpiga i n'aprengui. Mengem be amb coses tradicionals i senzilles d'aquesta cuina nostra. Bon profit!
dimarts, 2 d’agost del 2011
Avui dilluns, ¿com puc pensar en això, si estic de vacances?.
Per sopar, l’obsessió de la temporada, eliminar restes, que les neveres estan massa plenes. La crema de remolatxa d’ahir, avui freda i amb el seu pesto, no estava mal. De segon la carn rostida a la mostassa de diumenge, acompanyada amb els tomàquets de S. Joan i del Pare Benet, del David (amb oli i sal, és clar) i una altre cosa molt senzilla i gustosa: en la safata de forn, untada d’oli, rodanxes de carbassó, ben amanides amb pesto i cobertes de formatge ratllat, al forn a la part baixa, amb el grill a tot drap, en la que el formatge es rosset, cal apagar el forn. Desprès he anat a fer postres, cafè i copes i més copes al terreny d’en Jordi, que estrenava barbacoa (com podeu imaginar no hi he anat a sopar per raons de família), us poso la foto de les acaballes de la festa, absolutament gloriosa, que a mi el que m’agrada de veritat son les decadències.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
2 comentaris:
Ep nano, lo de les decadències ho dius perquè eren les acaballes de la festa o per la colla de "decadents" de la taula?
Ves a saber....
Pere
Publica un comentari a l'entrada