divendres, 14 d’octubre de 2011

Barcelona encara i de nit.

He fet un berenar-sopar en arribar a casa, per dir-ho d’alguna manera, que ja duia l’idea de sortir a donar un tomb.  M’he preparat un entrepà amb pa de motlle (pel queixal, que de tota manera sembla estar força bé), el pa integral, una escampada d’oli d’oliva i una mica de salsa romesco (de pot, que voleu) una capa de rodanxes de tomàquet i unes tires de sardina salada en oli, força menjable, amb una cervesa, que la calor encara es nota, si més no a ciutat.  Una mica de formatges per arrodonir i cap el carrer.
La primera parada al Groucho, més llarga del que esperava, ja que hem començat a parlar de cuina... he continuat cap al Ginger, a veure la Jan i en Pep, i la Marina, i la Nebras i la Nassaja, que eren allà treballant.  Cervesa, vi d’un celler al costat de on treballo i uns tortel·loni amb salsa de formatges que m’han deixat a to. Ha passat en Jordi, i hem quedat per demà, sopar a algun lloc, per allà el poble, ja ho veureu demà.  La lluna avui crec que no era plena, però en algun moment que l’he vista ho semblava, estic segur de que si avui vaig tard es culpa seva.