He fet un berenar-sopar en arribar a casa, per dir-ho d’alguna manera, que ja duia l’idea de sortir a donar un tomb. M’he preparat un entrepà amb pa de motlle (pel queixal, que de tota manera sembla estar força bé), el pa integral, una escampada d’oli d’oliva i una mica de salsa romesco (de pot, que voleu) una capa de rodanxes de tomàquet i unes tires de sardina salada en oli, força menjable, amb una cervesa, que la calor encara es nota, si més no a ciutat. Una mica de formatges per arrodonir i cap el carrer.
Basat en la idea de l'amic Jordi Romeu. Escriuré cada dia el que he menjat per sopar, amb recepta i foto si s'escau. No sempre els que ens dediquem a la cuina mengem plats exquisits, ben al contrari els nostres àpats casolans son sovint simples i pot ser bo que hom ho sàpiga i n'aprengui. Mengem be amb coses tradicionals i senzilles d'aquesta cuina nostra. Bon profit!
divendres, 14 d’octubre del 2011
Barcelona encara i de nit.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada