Avui tocava anar a BCN, tenia coses que fer a la nit i he aprofitat per prendre el meu bany relaxant amb sals de l’Himàlaia, que m’ha deixat força relaxat. Per sopar he fet una sopa, més aviat una crema. Ho explico: si emprem el mot sopa ens referim a sopa de pa, si diem crema és quelcom passat pel xinès o el pimer, el que he fet era les dues coses.
He començat fent un sofregit de ceba en oli del Bedorc, en ser transparent he afegit pa sec. He donat unes voltes i fins i tot he deixat que torrés una mica tot plegat, afegir aigua, uns brots de farigola (lligats en ramell, per poder recuperar-los abans de passar e pimer), julivert, miso, oloroso, mitja cullerada de curry i una bona porció de pèsols (congelats, es clar), cap a mitja hora de bullir i un cop triturat, ben passat per colador fi. L’he acompanyat amb galetetes alemanyes. De segon m’he fet un ou passat per aigua, en bullir l’aigua l’ou a dins, 4 minuts i un cop fora, ben refredat una estoneta i està al punt. Amanit amb pebre i sal, i unes tiretes de pa de baguette per sucar-hi. Postres de plàtan, encara, que els tractaments son els tractaments i aquest sembla funcionar i vi de la Ribera que hi havia a la nevera. He passat després per l’Ascensor,més per temes de feina que altre cosa i realment la nit no era gens animada.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada