Per sopar, per la Gemma i per mi (la Teresa segueix amb el seu règim), he descongelat un resto de vedella amb bolets de la setmana passada, encara amb força tall, he afegit aigua abundant, pebre vermell i miso, un xic de sal naturalment. En bullir uns minuts he tirant la proporció adequada de fideus, per fer uns fideus a la cassola, que han fet de plat únic, amanits amb formatge ratllat. Un resto de vi del Penedès i el plàtan de rigor i ja soc a punt de dir-vos: bona nit, que fa dies que em mereixo una bona dormida
Basat en la idea de l'amic Jordi Romeu. Escriuré cada dia el que he menjat per sopar, amb recepta i foto si s'escau. No sempre els que ens dediquem a la cuina mengem plats exquisits, ben al contrari els nostres àpats casolans son sovint simples i pot ser bo que hom ho sàpiga i n'aprengui. Mengem be amb coses tradicionals i senzilles d'aquesta cuina nostra. Bon profit!
divendres, 7 d’octubre del 2011
A Bedorc i sopar de fideus.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada