He sopat a casa, com que les temperatures finalment havien baixat (i molt), al matí he posat l’olla al foc per fer un brou com cal i per sopar hi he bullit uns galets, que a taula han tingut el seu formatge ratllat corresponent, de segon he picat d’una pizza, ho sento, de les prefabricades (això sí el fabricant era català), en fi, es podia menjar (de tota manera no era pas com les que faig jo), he acabat la nit prenent uns vins al pati, amb la Silvia, que també es queixava del Cavatast i més tard ha passat en Jordi, que a més de coincidir amb les queixes, m’ha resolt un problema informàtic, que si no, no us podria dir tot això.
Basat en la idea de l'amic Jordi Romeu. Escriuré cada dia el que he menjat per sopar, amb recepta i foto si s'escau. No sempre els que ens dediquem a la cuina mengem plats exquisits, ben al contrari els nostres àpats casolans son sovint simples i pot ser bo que hom ho sàpiga i n'aprengui. Mengem be amb coses tradicionals i senzilles d'aquesta cuina nostra. Bon profit!
diumenge, 9 d’octubre del 2011
Cavatast i sopar a casa.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada