Desprès de dormir a gust com he fet, calia preparar un bon dinar per tota la família. Un aperitiu curt i delicat, que no em perdessin la gana, d’entrant quiche de porros amb amanida, després unes mandonguilles de tardor (les darreres albergínies i els primers bolets). Uns formatges de postres, amb un vi de Costers de Segre. Hem sortit a donar un passeig amb la Teresa i ens hem arribat fins a la plaça del Pi, l’església era oberta i hem donat una volta per dins i m’he trobat un bon grapat de sants dels que surten a l’Amades (sant Non i sant Nen, sant roc amb el gos...) l’hi comentava a la Tere algunes de les histories increïbles que havia llegit i fins i tot s’ha estranyat que sent ateu sabés tantes coses dels sants que hi havia allà. Be la veritat es que m’encanta la màgia popular d’algunes d’aquestes tradicions.
Basat en la idea de l'amic Jordi Romeu. Escriuré cada dia el que he menjat per sopar, amb recepta i foto si s'escau. No sempre els que ens dediquem a la cuina mengem plats exquisits, ben al contrari els nostres àpats casolans son sovint simples i pot ser bo que hom ho sàpiga i n'aprengui. Mengem be amb coses tradicionals i senzilles d'aquesta cuina nostra. Bon profit!
dimecres, 12 d’octubre del 2011
Un bon dia de festa, bon dinar i sopar de plat tradicional.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada