Dimecres de feina tranquil, la verema és pràcticament acabada, a casa m’he pres un bon bany relaxant amb sals de l’Himàlaia, que m’ha deixat com nou. Com que encara tinc algunes senyals de l’empatx de diumenge, he decidit fer-me una sopa Bedorquina, és a dir un arròs bullit amb farigola, oli i alls, bé en realitat he fet una variant personal, que porta a més una mica de miso, que dona color i sabor, a taula l’afegit de formatge ratllat converteix la sopa en una delicadesa.
Basat en la idea de l'amic Jordi Romeu. Escriuré cada dia el que he menjat per sopar, amb recepta i foto si s'escau. No sempre els que ens dediquem a la cuina mengem plats exquisits, ben al contrari els nostres àpats casolans son sovint simples i pot ser bo que hom ho sàpiga i n'aprengui. Mengem be amb coses tradicionals i senzilles d'aquesta cuina nostra. Bon profit!
dijous, 6 d’octubre del 2011
Encara a BCN, sopar a casa.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada