Dimecres de feina tranquil, la verema és pràcticament acabada, a casa m’he pres un bon bany relaxant amb sals de l’Himàlaia, que m’ha deixat com nou. Com que encara tinc algunes senyals de l’empatx de diumenge, he decidit fer-me una sopa Bedorquina, és a dir un arròs bullit amb farigola, oli i alls, bé en realitat he fet una variant personal, que porta a més una mica de miso, que dona color i sabor, a taula l’afegit de formatge ratllat converteix la sopa en una delicadesa.
A tall d’aperitiu he menjat uns rostillons de bacallà (pell de bacallà fregida, que queda amb textura similar a les “cortezas” de porc). Eren de la festa del diumenge, per que, no se si us ho vaig dir, en acabar l’àpat en Pep Salseta ens tenia preparades unes caixes de plàstic hermètiques, i va insistir en que ens emportéssim a casa el que ens agradés. I tant que ho varem fer, el segon plat avui ha estat una mica de cassola de festa major, del diumenge (pollastre, costella de porc, botifarra, bolets, fruites seques), realment deliciosa. Un bon vi negre de garnatxa i carinyena fet al Penedès i un plàtan de postres ha tancat un bon sopar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada