Per sopar han vingut la Silvia i en Jordi, hem fet unes torrades amb tomàquet, formatge, embotit i croquetes de ceps, que tenia congelades. No podia faltar l’escudella, que he preparat amb brou, aigua, botifarra negre, bròquil, pastanaga, nap, miso, arròs i fideus (l’escudella devia ser miraculosa, que fins i tot la Silvia n’ha menjat una mica i en Jordi ha repetit). El vi corresponent, blanc i negre ha acompanyat l’àpat i la sobretaula. I és que alguna cosa hem de fer, ara que el Cafè és tancat.
Basat en la idea de l'amic Jordi Romeu. Escriuré cada dia el que he menjat per sopar, amb recepta i foto si s'escau. No sempre els que ens dediquem a la cuina mengem plats exquisits, ben al contrari els nostres àpats casolans son sovint simples i pot ser bo que hom ho sàpiga i n'aprengui. Mengem be amb coses tradicionals i senzilles d'aquesta cuina nostra. Bon profit!
diumenge, 9 d’octubre del 2011
Diumenge tranquil, sopar en bona companyia.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada