Basat en la idea de l'amic Jordi Romeu.
Escriuré cada dia el que he menjat per sopar, amb recepta i foto si s'escau.
No sempre els que ens dediquem a la cuina mengem plats exquisits, ben al contrari els nostres àpats casolans son sovint simples i pot ser bo que hom ho sàpiga i n'aprengui. Mengem be amb coses tradicionals i senzilles d'aquesta cuina nostra. Bon profit!
dilluns, 31 d’octubre del 2011
Diumenge de festa, bolets, un bon dinar, més vins, sopar casolà.
En llevar-me he fet la primera foto, que us poso, tardor evident, aquí si. El matí se’ns ha passat entre portar coses al lloc de la festa i passejar una estona. La festa era per l’aniversari de la Martina (filla de la Judith i l’Albert) més o menys en família, a un local proper al poble, haviem cuinat ahir l’ànec amb bolets (que ha resultat gloriós) i tan sols hem preparat avui un poc d’amanida i unes mongetes de la Santa Pau (autèntiques de veritat, garantides) saltades amb botifarra de perol, que han estat devorades pels convidats (jo també he repetit i més d’un cop). Pastisos varis de postres i dels vins, caves, licors i espirituosos varis, ja ni en parlo. He tingut una breu estona per pujar un xic per la muntanya i tornar amb un grapat de camagrocs (hi han bolets!), el paisatge m’ha captivat i us poso mes fotos de lo normal.
Sopar, ja en petit comitè, un remenat d’ous amb els camagrocs, pa amb tomàquet i embotit del poble, amb la cosa aquella de anar parlant de que demà anirem a buscar bolets, de debò, i encara ens espera la castanyada i hem de fer panellets, demà a la tarda. Mes val que me’n vagi a dormir i estigui descansat per tota la gresca.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada