Com que el matí de diumenge era tot relaxat, m’he entretingut a fer un puré de patata, senzill amb patates del bufet morades (que em va donar en Pep per provar), bullides amb aigua i sal i xafades amb cullera en un bol , amb oli d’oliva i un poc de llet, ha quedat un puré molt saborós i amb una textura perfecta. M’ha servit per acompanyar una cueta de rap (així en diuen, però crec que ni son cues ni son rap) he posat en una paella amb oli uns alls laminat i just en ser daurats he posat ceba i julivert passats pel pimer amb una mica de vi ranci, al cap de poc he afegit uns bocins de bolets variats, un cop a punt el sofregit les cues de rap, no gaire cocció, ha quedat un plat força interessant.
Per sopar he tastat uns fideus udon, en sopa, que ha preparat l’Arnau, els he tastat només, que eren força picants i ahir no estava fi del tot, bons però i en condicions normals n’hagués menjat més. De segon he preparat uns pebrots del piquillo (que vaig comprar ahir a en Tomàs) farcits de carn. El pebrots els he farcit en cru (oberts i buidats per la part ample) amb un preparat de carn de vedella picada, ou, pa ratllat, sal, pebre, nou moscada, herbes de Provença, ceba i fulles d’api trinxats molt fins i un raig de brandi. Amb el farcit que ha sobrat he fet unes mini mandonguilles, he fregit els pebrots, amb una enfarinada a la part del farcit i les mandonguilles també enfarinades. Tot plegat ho he posat en un sofregit que he preparat amb ceba, pebrot, tomàquet, all i brandi tipus francès, passat pel pimer i ho he deixat fer xup-xup una estona. Acompanyat amb la resta del puré del migdia ha estat un sopar que m’ha deixat bé.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada