divendres, 20 de maig de 2011

BCN i festassa al Ginger.


Ahir se’m va passar per al un sant important, sant Teodot, patró dels taverners, ja que tenia la virtut de convertir en vi de la mena que volia l’aigua del pou de sa casa.  Es clar els taverners l’invocaven tot dient:
Sant Teodot gloriós
feu-me fer els miracles
que fèieu vos.
Algun dia tindré que posar ordre a tots aquests sants vinícoles, que estic veient son legió.  
He sopat a casa amb el que hi havia. Gaspatxo de tetrabric, que havia portat la Tere i una petxina que tenia congelada, ja us en he parlat, una conxa de pelegrí reomplerta amb pasta de croquetes i gratinada, be la que he menjat avui mes aviat seria de pasta de canelons, que duia tòfona i força tall.
Sortida nocturna per anar al Ginger, de la Jan i en Pep, que avui celebraven els 9 anys de  del local, la festa ha estat deliciosa, he retrobat gent que no veia feia temps, la Laura i l’Isidre, que han agafat una galeria d’art, en Joan, que ja te la vinya plantada i cal que vagi a veure’l, per donar-l’hi idees sobre el tema de fer vi. Com podeu veure per l’hora s’ha allargat una mica la festa i ja no mes tinc esma per dir-los-hi: Moltes felicitats i llarga vida.