Baixava aquest matí des de S. Llorenç d’Hortons cap a Sant Sadurní i contemplava l’extensa verdor de les vinyes, emmarcada cap a la dreta i seguint el curs de l’Anoia per unes bones franges de verd boscà, que arriben fins mes enllà del Bedorc, miraculosament preservades de la febre constructora, aquestes terres, ara en part mes protegides pel parc natural, son un lloc únic, es un privilegi viure-hi. Cap a l’esquerra les planes elevades d’Espiells son un altre lloc preservat i feliç, d’un caire tranquil i acollidor. El miratge s’estavella en arribar a S. Sadurní, quan el primer que et trobes es un polígon industrial.
Basat en la idea de l'amic Jordi Romeu. Escriuré cada dia el que he menjat per sopar, amb recepta i foto si s'escau. No sempre els que ens dediquem a la cuina mengem plats exquisits, ben al contrari els nostres àpats casolans son sovint simples i pot ser bo que hom ho sàpiga i n'aprengui. Mengem be amb coses tradicionals i senzilles d'aquesta cuina nostra. Bon profit!
dimarts, 17 de maig del 2011
Reflexió entre el verd de la vall i sopar triat al poble.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada